Uşak İl Koordinatörlüğü

15.03.2019 Cuma günü Katı Gübre Dağıtma Römorkunun açık artırma usulü ile satış işlemi yapılacaktır


TKDK UŞAK İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
İLAN ASMA/KALDIRMA TUTANAĞI
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Uşak İl Koordinatörlüğünce 6153 Sayılı Amme Alacakları Tahsil Usulü Hakkında Kanun kapsamında; 15.03.2019 Cuma günü Katı Gübre Dağıtma Römorkunun açık artırma usulü ile satış işlemi yapılacaktır. İlan metni 27.02.2019 tarihinde ilan panosuna asılmış ayrıca İnternet sitemizde yayımlanmıştır. 15.03.2019 tarihinde ilan panosundan ve İnternet sitemizden kaldırılacaktır.
İş bu tutanak tarafımızdan tanzim ve imza edilmiştir.
                                               ASMA
                                      (Tarih:27.02.2019)
Adı-Soyadı                         Adı-Soyadı                               Adı-Soyadı
Selman ÖZÇELİK          Funda SARAÇOĞLU              Ömer KAPLANKIRAN
             
                                            KALDIRMA
                                      (Tarih 15.03.2019)
Adı-Soyadı                         Adı-Soyadı                               Adı-Soyadı
Selman ÖZÇELİK          Funda SARAÇOĞLU              Ömer KAPLANKIRAN
 
 
 
Not: Askı süresi 17 gündür.

S A T I Ş   İ L A N I
TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU
UŞAK İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NDEN
 
 Dosya No:2018/002
 
   Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Uşak İl Koordinatörlüğünce 6183 Sayılı Amme Alacakları Tahsil Usulü Hakkında Kanun kapsamında; aşağıda cinsi, özelliği, miktarı ve bedeli yazılı menkul malın 15/03/2019 Cuma günü açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır. Satış yeri Durak Mahallesi Gülseven Sokak No:6 adresinde bulunan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Uşak İl Koordinatörlüğü toplantı salonudur.
 
SATIŞ ŞARTLARI VE USULÜ
 
Birinci arttırmada 6183 Sayılı Kanunun 81.maddesine istinaden tespit edilen muhammen bedelin %75’ini ve rüçhanlı alacaklar ile satış masraflarını geçmesi şartı ile en çok artırana ihale olunur. İstekli bulunmadığı veya menkullere verilen bedelin muhammen bedelin %75’inden ve rüçhanlı alacaklar ile satış masraflarından aşağı olması durumunda, satış yapılmayacak bilahare en çok arttıranın taahhüdü baki kalmak kaydı ile ikinci arttırmaya geçilerek (29/03/2019 tarihinde aynı yer ve saatte) muhammen bedelin en az %50’sini ve rüçhanlı alacaklar ile satış masraflarını geçmesi şartı ile en çok artırana ihale olunacaktır.
Satışa iştirak edecek katılımcılardan muhammen bedel üzerinden %7,5 oranında teminat alınacaktır. Teminat satış saatinden önce komisyona nakit olarak verilecektir.
Satış bedeli peşin olarak tahsil edilir veya verilen süre (3 gün) içinde ödenir. Satılan mal bedeli ödenmeden teslim edilmez. Alıcı, menkul malı almaktan vazgeçmesi veya verilen ek süre içinde bedelin tamamını ödememesi halinde, yeniden yapılan satışta oluşan fark ve zararlar ile %5 faizini 6183 Sayılı Kanunun 86.maddesine göre ödemekle yükümlüdür.
Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi, Tellâliye Resmi ve satış giderleri alıcıya aittir.
Satışa iştirak edecekler; yanlarında resmi dairelerce kabul edilebilir kimlik belgesi veya katılımın tüzel kişilik olması halinde yetki belgesi ibraz edeceklerdir.
Menkul mallar, dışarıdan görüldüğü gibi ve mevcut durumu ile satışa sunulmakta olup, alıcıların menkul malları yerinde bizzat görerek satışa katıldığı kabul edildiğinden alıcı tarafından hiçbir şekilde itiraz edilemez. Bu konuda yapılan itirazlar reddedilir. Menkul malları görmek isteyenlerin Baltalı Köyü Bayındır Mevkii Ada/Parsel: 133/218 Banaz Uşak adresinde görebilecekleri ilan olunur. Satışa iştirak eden alıcılar satış ilanını okumuş ve şartlarını kabul etmiş sayılırlar.
Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarası ile TKDK Uşak İl Koordinatörlüğüne müracaatları rica olunur. Satış ilanı ilgililerin adresine gönderilecek olup; adrese tebligat yapılamaması halinde iş bu ilan tebliğ yerine geçecektir.
 
1 NOLU TAŞINIR
CİNSİ ÖZELLİKLERİ MUHAMMEN BEDELİ KDV ORANI 1.Satış Günü 2.Satış Günü
Katı Gübre Dağıtma Römorku  (1 adet) 10 Ton Kapasiteli, Tamburlu,
Uzunluk 6475 mm, Yükseklik 2685 mm, Koruyucu boya rengi kırmızı,
Serpme genişliği 25 metre.
36.000 TL 8 15/03/2019
10:00-10:30 arası
29/03/2019
 10:00-10:30 arası


Cimer