Uşak İl Koordinatörlüğü

“TKDK BAŞKANI KALENDER’DEN KÜTAHYA VE UŞAK’A ÇALIŞMA ZİYARETİ”


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Hakan Kalender, Kütahya ve Uşak’a çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Kalender, TKDK Kütahya İl Koordinatörü Ahmet Yazar ve personel ile bir araya gelerek ilde yürütülen tanıtım çalışmaları, 3. Çağrı Dönemi ve daha çok yatırımcının desteklenmesi konularında değerlendirmelerde bulunduktan sonra Kütahya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş’ü makamında ziyaret etti.

Daha sonra Uşak’a geçerek TKDK Uşak İl Koordinatörü Hasan Duru ile birlikte Uşak Valisi Sayın Salim Demir’i ve Uşak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Kahraman’nı makamında ziyaret eden Kalender, Uşak’ın IPARD hibelerinden daha etkin faydalanması için TKDK’nın yapacağı çalışmalar ve hedefler hakkında bilgi verdi. Uşak İl Koordinatörlüğü personeli ile de bir araya gelen Kalender, TKDK tarafından sağlanan hibelerin daha etkin kullanımı ve daha fazla yatırımcıya ulaşması konularında yapılacak çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu. Ardından Başkan Kalender, Uşak’ta TKDK tarafından desteklenen ve 100 kişinin istihdam edildiği Sıraç Turizm Tesisine ziyarette bulundu.

Cimer