Uşak İl Koordinatörlüğü

BAKAN FAKIBABA TKDK GENEL KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, “Türkiye’de tarımda devrim yapacağız, çok da başarılı olacağız. Niyet iyi olduktan sonra her şey başarılı olur.” dedi.

Fakıbaba, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Dursun Çolak Konferans Salonu’nda düzenlenen “TKDK Genel Koordinasyon Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, TKDK ekibinin bugüne kadar çok başarılı işler yaptığını, 42 ilde çok güzel şeyler gördüğünü söyledi.

Bundan sonra da çok güzel işler yapılacağına inancının tam olduğunu belirten Fakıbaba, şöyle konuştu:

“Memleketin yetiştirdiği önemli insanlarsınız. Takım arkadaşıyız, tek başına ben başarılı olamam. Hepimiz her şeyden sorumluyuz. Vizyoner olacağız, çok çalışacağız. Yaptığınız iş çok kutsal. Size güveniyorum. Tarım çok zevkli bir iş. Türkiye’de tarımda devrim yapacağız, çok da başarılı olacağız. Niyet iyi olduktan sonra her şey başarılı olur.”

Fakıbaba, taleple arzın tam buluşması gerektiğini ifade ederek, bu kapsamda önemli projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi.

TKDK Başkanı Hakan Kalender de, “Sayın Bakanımızın başlattığı yeni projelere TKDK’daki tüm arkadaşlarımız en üst düzey katkı sağlayacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya, merkez koordinatörleri ve 42 il koordinatörü katıldı.

Cimer