Uşak İl Koordinatörlüğü

IPARD-II 3. ÇAĞRI İLANI TANITIM PROGRAMI


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla gerçekleştirilecek “IPARD-II 3. Çağrı İlanı Tanıtım Programı” 27 Ocak Cumartesi 11.00’de Şanlıurfa’da başlayacak.

“Kırsal Kalkınma Buluşmaları” kapsamında yapılacak programda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Programı IPARD-II’nin 3. Çağrı İlanı kapsamında kullandırılacak 252 milyon avroluk (1,1 Milyar TL) bölümünün tanıtımı yapılacaktır. TKDK’nın 2011 yılından bugüne sağladığı IPARD hibelerini başarı hikayelerine dönüştüren ve 42 ilimizden gelen kadın yatırımcılarımız da programda yer alacaktır. Şanlıurfa Arkeoloji ve Mozaik Müzesinde gerçekleştirilecek programda, IPARD hibeleriyle desteklenen yatırımlardan gelen ürünler Müze önünde açılacak stantlarda sergilenecek ve Şanlıurfa halkıyla buluşturulacaktır.

Ayrıca, TKDK’nın “Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı” Merkez ve 42 il koordinatörünün katılımıyla 27-28 Ocak 2018 tarihlerinde Şanlıurfa’da yapılacak olup, toplantıda Bakan Fakıbaba tarafından bugüne kadar yapılan çalışmalar ve hedefler hakkında bilgi alınacaktır.

 

    Cimer